Vernieuwing alom

Ja zoal je kan zien wordt de site in een ander jasje gestoken en moet er nog veel aan gewerkt worden. De foto’s tot einde 2016 hebben hun plaatsje al gevonden. Nu komt er nog een zwaar werkje de vele foto’s van 2017 plaatsen. 2017 Is toch weer een jaar om u tegen te zeggen met de vernieuwing van onze baan. De rangering en alles wat daar in de zaal staat zal worden afgebroken en het nieuwe deel wordt een heel ander concept. Door toedoen van mijn schoonzoon die de oude site maar oubollig vond leert hij mij nu een nieuwe site te maken, en hij mag er wezen, wie?;-) Er is nog altijd een link ondergegaan de begin pagina die naar de oude website verwijst. Veel plezier op deze vernieuwde website.

AMRA

17 en 18 november 2018 geven we een tentoonstelling voor het brede publiek

 

andere richting